Sprøjtelakering af køkkenlåger, døre og meget andet

Ønsker du at male dine køkkenlåger i en anden farve, eller har du en dør, der trænger til at blive frisket op med en ny lakering? Så kan vi hos Ødsted Tømrer og Snedkerforretning klare opgaven. Vi har nemlig egen malerafdeling, hvor vi blandt andet tilbyder sprøjtelakering og andet malerarbejde for kunder i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

MILJØVENLIGE LAKKER ANVENDES

Vi har eget sprøjte anlæg, hvor vi blandt andet kan sprøjtelakere køkkener, døre, inventar og alt inden for træ.

Vi udfører sprøjtelakering med vandbaserede miljøvenlige lakker, samt med syrehærdende lakker til specialopgaver, hvor der kræves en ekstra stærk overflade.​

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ SPRØJTELAKERING

Er dine gamle døre eller køkkenlåger gamle og nedslidte, og trænger de til at blive frisket op, kan du med fordel ringe til os og få en pris på sprøjtelakering. Vi kan lakere i flere forskellige farver, så du får lige præcis det resultat, du ønsker.

​Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på lakering af døre, køkkenlåger eller noget helt tredje. Vi kan kontaktes på telefon 75 86 59 77 eller 40 80 54 31, men du kan også skrive til vores e-mail claus@kyndesen.net.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaet​

Ødsted Tømrer og Snedkerforretning A/S

CVR: 16398608​

​Ammitsbølvej 37D

7100 Vejle​​

Tlf.: 75 86 59 77

Mobil: 40 80 54 31

E-mail: claus@kyndesen.net​​

Følg os på Facebook