Malerfirma maler både ind- og udvendigt

Malerarbejdet har stor betydning for en bygning både ind- og udvendigt.

Er det ikke udført korrekt, eller er malingen ved at krakelere, giver det et ærgerligt overordnet æstetisk indtryk, hvilket hverken er særlig belejligt for en villa, hvor du skal trives, eller en virksomhed, hvor der jævnligt kommer kunder.

MALER UDFØRER STORE OG SMÅ MALEROPGAVER

Hos Ødsted Tømrer og Snedkerforretning A/S kan vi være behjælpelige, hvad enten det er en enkelt væg, der trænger til en kærlig hånd, eller det drejer sig om en omfattende renovering af hele bygningen. Vi arbejder hovedsageligt i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Som maler udfører vi naturligvis også spartling, tapetsering og opgaver inden for glasvæv, hvis du ønsker det.​ Har du ideer, er de selvfølgelig udgangspunktet for opgaven. Er du på bar bund, kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut af vores aler.

​Vi er vant til at tænke kreativt og er gode til at forene det solide håndværk med en flot æstetisk finish. 

Læs også om sprøjtelakering her.

​KONTAKT VORES MALERFIRMA FOR FARVEPRØVER

Vi er faguddannede inden for vores felt og sørger løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den nyeste viden. Lad os komme ud med farveprøver og se boligen an, så vi sammen kan finde ud af, hvad der passer bedst til din stil.

Kontakt vores maler på telefon 75 86 59 77 eller 40 80 54 48 for at høre mere eller skriv til vores e-mail lotte@kyndesen.net​.​

KONTAKT DIN LOKALE TØMRER FOR AT FÅ ET TILBUD

Du er meget velkommen til, at indhente flere oplysninger om, hvad vi kan tilbyde, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi drøfte dine ønsker og behov, for derefter, at udarbejde et uforpligtende tilbud fra vores tømrerfirma.

Du kan kontakte Ødsted Tømrer og Snedkerforretning A/S på:

Telefon: 75 86 59 77

Mobil: 40 80 54 31

E-mail: claus@kyndesen.net

ADRESSE

Ødsted Tømrer og Snedkerforretning A/S

Ammitsbølvej 37 D

7100  Vejle

Klik her for rutevejledning

CVR: 16398608

Kontakt os

Tlf.: 75 86 59 77

Mobil: 40 80 54 31

E-mail: claus@kyndesen.net

Kontakt os i dag og få et tilbud

Medlem  af

FØLG OS PÅ FACEBOOK